This browser does not support the video element.

İstanbul'da film gibi dehşet: Önce eski eşini sonra sevgilisini vurdu

Sarıyer’de telefonda tartıştığı eski eşiyle sevgilisini çağıran eski koca, silahla dehşet saçtı. Çifti bacaklarından vurarak yaralayan şahıs, silahın kabzasıyla kafasına vurup darp ettiği bir şahsın da aracını gasp ederek olay yerinden kaçtı.

Son Güncelleme:

Sarıyer’de telefonda tartıştığı eski eşiyle sevgilisini çağıran eski koca, silahla dehşet saçtı. Çifti bacaklarından vurarak yaralayan şahıs, silahın kabzasıyla kafasına vurup darp ettiği bir şahsın da aracını gasp ederek olay yerinden kaçtı. Dehşet anları kameralara yansırken, polis kimliğini tespit ettiği şahsın peşine düştü.

ESKİ EŞİNİ VE SEVGİLİSİNİ VURDU

Polis ekiplerinin Taner A.’yı yakalama çalışmasını sürerken, yaşanan olay anı ise güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, saldırganın eski eşini vurduktan sonra ve sevgilisini tabanca ile yaraladığı sonrasında kaçtığı görülüyor.

Olay yerinde incelemelerde bulunan polis ekipleri de saldırgan eski koca Taner A.’yı yakalamak için çalışma başlattı.

Kaynak: İHA

Adres Şanlıurfa: Tonlarca saman balyası alev topuna döndü Muhtarlardan yeşil pasaport talebi Türkiye'nin trafik bilançosu açıklandı: En çok araç oradan geçiyor Fatih'te görüntü ve çevre kirliliği: Giysi, teneke kutu, inşaat atığı... Baharın gelişiyle toprak renklendi: Kırıkkale ve Samsun'dan iç açıcı görüntüler Erciyes Dağı'nda mayıs ayında kar: Hissedilen sıcaklıkta sert düşüş