İstanbul'da düğün konvoyundaki rezaletin görüntüleri kamerada

İstanbul'un Tuzla ilçesinde düğün konvoyundaki otomobil sürücüsünün drift yaptığı anlar, cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Polis, trafiği tehlikeye düşüren sürücünün yakalanması için çalışma başlattı.

Son Güncelleme:

Olay, 30 Nisan Pazar günü saat 13.00 sıralarında Şifa Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, düğün konvoyundaki bir otomobil sürücüsü, trafiği durdurarak drift yapmaya başladı.O anlar cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Görüntülerde, otomobili etrafında döndüren sürücü, lastik yakarak duman çıkardığı ve konvoydakilerin de cep telefonu kamerası ile görüntü aldıkları görülüyor. Sosyal medyada paylaşılan ve tepki çeken görüntüler üzerine harekete geçen polis ekipleri, trafiği tehlikeye düşüren sürücünün yakalanması için çalışma başlattı.

Kaynak: DHA

Bodrum'da yasağa rağmen inşaatlar tam gaz devam ediyor "Ormanların hayaleti" Kırıkkale'de ortaya çıktı! Soğuk kış şartlarında yavrularını koruyan dişi kartalın görüntüleri viral oldu Sahibinin karnını tekmeleyen bebeği hisseden köpeğin tepkileri gündem oldu Ölen İngiliz turistin küllerinin denize dökülmesi olayının görüntüleri ortaya çıktı Van'da anne ayı ve yavruları yiyecek ararken görüntülendi