İstanbul'da deprem korkusu nedeni ile eski dairelerde kiralık ilanları arttı

Yaşanan depremler sonrası olası İstanbul depremi için tedirgin olan vatandaşlar eski evlerini kiralığa ve satılığa çıkarıyor. Ev fiyatlarında yüzde 10'luk bir düşüş olsa da, fay hattına yakın ilçelerdeki eski daireler boş kalıyor.

Son Güncelleme:

İstanbul’da fay hattına yakın olan ilçelerdeki eski binalardan kaçış başladı. Deprem endişesiyle hem kiralık hem de satılık eski binalar 2 aydır boşta bekliyor.

Eski daireleri kiraya vermekte zorlanan ev sahiplerinin fiyatları geriye çekmesi de buna çare olmadı. Bakırköy’de hemen hemen her sokakta eski binalarda oturan bölge sakinlerinin evlerini boşaltması dikkat çekti. Dairelere asılan ‘kiralık' ve 'satılık’ ilanlarında artış görüldü.

Kaynak: Haber Global TV

Van'dan yola çıkan göçmen kaçağı dolu tır Sakarya'da yakalandı Kahve gibi içilebilen çedene tozu 400 liradan alıcı buluyor Yılanların en uysalı, Tunceli’de görüntülendi Cumhurbaşkanı Erdoğan, şehit edilen polis, Şeyda Yılmaz’ın ailesi ile telefonda görüştü Manisa'da sağlıksız şartlarda salça üreten firmanın faaliyetleri durduruldu Midesinden çıkanlar şoke etti "İlginç bir vaka"