İstanbul Havalimanı ile Çin’in Guangzhou şehri arasında uçuşlar başladı

İGA İstanbul Havalimanı, China Southern Havayolu tarafından gerçekleştirilen seferlerine Çin’in Guangzhou şehrini de ekledi. İstanbul ile Guangzhou arasında haftanın 3 günü düzenlenecek seferler, Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri gerçekleştirilecek.

Son Güncelleme:

İstanbul Havalimanı ile China Southern havayolları arasında uçuş gerçekleşen rota sayısı 6'ya yükseldi. İstanbul’dan daha önce Çin’in; Beijing, Shanghai, Chengdu, Taipei, Hong Kong şehirlerine tarifeli seferler düzenlenirken bu noktalar arasına Guangzhou şehri de eklendi.

İstanbul Havalimanı ile China Southern havayolları Guangzhou rotasına ilk uçuşun gerçekleşmesi adına dış hatlar terminali giden yolcu katı K4-K10 check in kontuarlarında her iki kurumun temsilcilerinin yanı sıra yolcuların da katıldığı kurdele kesme seremonisi yapıldı. 

İzmir'deki patlama anı kamerada! Çeşme’yi yakan izmarit! Yangının çıkış anı saniye saniye görüntülendi Tatilcilerin ihmalkarlığı kamerada: Ters rüzgar esse orman gitti İzmir Çeşme'deki yangın böyle görüntülendi Ayazağa'da maaşlarını alamayan inşaat işçileri eylem yaptı Kuşları izlerken ağzı açık kalan kedi kahkahaya boğdu