Gaziosmanpaşa'daki binada patlama anları kamerada

Gaziosmanpaşa'da 4 katlı binanın 1'inci katında gaz sızıntısı nedeniyle meydana gelen ve 1 kişinin yaralandığı patlama anı güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Son Güncelleme:

Gaziosmanpaşa'da 4 katlı binanın 1'inci katında gaz sızıntısı nedeniyle meydana gelen ve 1 kişinin yaralandığı patlama anı güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, sokakta çok sayıda kişinin olduğu, patlamayla birlikte binada alev topu görüldüğü, duvar parçalarının etrafa saçıldığı ve sokaktakilerin can havliyle kaçıştıkları görülüyor.

PATLAMA SEBEBİYLE SOKAK SAVAŞ ALANINA DÖNDÜ

Meydana gelen patlamanın şiddetiyle dairenin tüm duvarları etrafa saçıldı. Binanın bulunduğu noktadaki sokaklara taş parçalarının fırladığı görüldü. Sokakta park halinde duran 4 otomobilde hasar meydana geldi. İtfaiye ekipleri tarafından yapılan kontrollerin ardından olay yerine iş makineleri getirildi. Sokaklara saçılan duvar ve taş parçaları hafriyat kamyonuna yüklendi. Çalışma sebebiyle bir süreliğine tüm mahallenin elektrik ve doğalgazı kesildi.

"UÇAK DÜŞTÜ SANDIK"

Patlamanın şiddetini hisseden Fatma Guran, "Evde oturuyorduk bir ses duyduk, sandık uçak düştü. Biz pencereyi açtığımızda tüm camlar havadan aşağıya düşüyordu. Evde otururken binamız sallandı. Yaralanan kişi komşumuz. Yaralının isminin bilmiyorum ama aynı memleketliyiz" diye konuştu.

Kaynak: DHA

Sonraki Haber