İsrail ile İran arasında yüksek tansiyon! İran'dan misilleme açıklaması! Uçuşlar ertelendi

İran ile İsrail arasındaki gerilim tavan yaptı. İran Devlet Televizyonu'ndan yapılan açıklamada İsrail'e yönelik misilleme yapılacağı duyuruldu. Türk Hava Yolları ve Pegasus Hava Yolları bu gece gerçekleştirilmesi planlanan İran, Irak ve Ürdün seferlerini yarına erteledi.

Son Güncelleme:

İran'ın Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye suikastına misilleme olarak İsrail'e saldırı düzenleme tehdidine karşı birçok ülke ve kuruluş teyakkuz halinde.

İran Devlet Televizyonu, "Önümüzdeki saatlerde dünya çok önemli gelişmelere sahne olacak" açıklamasında bulundu.

''HERKESİ İSRAİL'DEN AYRILMAYA DAVET EDİYORUM''

İran Dışişleri Bakanı Danışmanı Marandi: Herkesi İsrail'den ayrılamaya davet ediyorum.

Edinilen bilgiye göre, THY'nin İran'ın farklı şehirlerine yapılması planlanan seferler, yarın sabah saatlerinden itibaren icra edilecek. Aynı zamanda Irak ve Ürdün seferleri de tedbir amaçlı olarak gündüz saatlerinde meydanlara inilebilecek saatlere göre düzenlendi.

HAMANEY: SİYONİST REJİM BİTTİ

İran Dini Lideri Hamaney, ''Siyonist rejim bitti.'' dedi.

THY VE PEGASUS UÇUŞLARI ERTELEDİ

THY ve Pegasus Havayolları, İran ve İsrail arasında devam eden gerilim dolayısıyla İran, Irak ve Ürdün’e yapacağı seferlerde değişikliğe gitti. Uçuş güvenliği nedeniyle alınan kararla İran, Irak ve Ürdün’e planlanan gece seferleri gündüz yapılacak.

Öte yandan ABD, Hollanda, İngiltere, Almanya, İtalya, Yunanistan, Fransa'ya ait hava yolu firmaları İsrail ve Lübnan'a düzenlenecek seferleri iptal etti.

PENTAGON: EK SAVAŞ UÇAĞI FİLOSU GÖNDERİYORUZ

Pentagon'dan yapılan açıklamada, ''Orta Doğu'ya ek savaş uçağı filosu gönderiyoruz.'' denildi. 

Sonraki Haber