Isparta'da kendisine çarpan motosikletlinin yardımına böyle koştu

Isparta’da motosiklet sürücüsü yolun karşısına geçmeye çalışan bir kadına çarptı. Faciadan dönülen kazada yara almayan kadının, refüje devrilen sürücüye yardım etmeye çalıştığı kameralara yansıdı.

Son Güncelleme:

Kent Güvenlik Yönetim Sistemi kameralarına yansıya görüntüde ilginç kaza 102. Cadde üzerinde meydana geldi. Kırmızı ışıkta bekleyen araçların hareket etmesiyle birlikte bir kadının, 3 şeritli yolda, 2 şeridi güvenli şekilde geçtiği, en soldan gelen motosikletin ise kendisine çarpmamak için manevra yaptığı görüldü. Görüntülerde kadına hafif şekilde çarpan motosiklet sürücüsünün refüje devrildiği ve kadının ise geri kaçmaya çalıştığı anlar kaydedildi. Kadının daha sonra düşen sürücüye yardım etmeye çalıştığı ablar an be an kameralara yansıdı.

Kaynak: İHA

Adıyaman kontrollü yıkım çalışmaları sürüyor: Son durum havadan görüntülendi Korsika'da yumurtalı eylem: Aşırı sağcı siyasetçi Ajaccio'da protesto edildi Nesli tükenme tehdidi altındaki türlerdendi, Şırnak'ta görüldü Amatör kadın balıkçının şanslı avı: Tam 1 metre 10 santim uzunluğunda Berberden sıra dışı uygulama: Tıraş örtüsüyle tepki ölçtü 20 ay sonra talep azaldı, satışlar düştü: Piyasada durgunluk sürüyor