İslam Memiş'ten gram altın tüyosu: Yeni hedef...

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, yatırımcılara gram altın için 'yeni hedef' tüyosu verdi. Memiş, dolar ve euro konusunda uyarırken, şu anda 'en düşük' gördüğü yatırım aracını açıkladı.

Son Güncelleme:
Galerinin tamamı için tıklayınız

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, son videosunda "Borsada sert düşüşler var? Nereye kadar devam edecek? Altın ve gümüş fiyatlarında son durum nedir?" sorularına yanıt verdi. 

Borsa için Memiş, şunları söyledi: "Pazartesi günü, özellikle borsada 7750 puana kadar geri çekilmeden bahsetmiştim. Borsa İstanbul 7855 puanda. Yüzde 2.5'luk değer kaybı ile günü tamamadı. Yukarıda alanlarımız var, 10-15 puana kadar beklentimi devam ettiriyorum. Borsa tarafını kenarda izlemeye devam ediyorum."

"BURAYA DİKKAT ÇEKMEK İSTİYORUM..."

Döviz kurlarındaki beklentisini açıklayan Memiş, şöyle konuştu: "Dolar kurunda 29 lira geçilmişti. Buraya ramak kaldı. Yıl sonu beklentimiz aynı. Dolar endeksi uluslararası piyasalarda 104 dolara kadar yükseldi. Bu hafta bu beklentimiz de gerçekleşti. Euro dolar paritesinde 1.08 desteğe dikkat çekmiştim. Onun da altına geldi. Parite eline yeni dolar geçmiş için fırsat sağlıyor. Euro dolar paritesi oldukça ucuz kaldı orta ve uzun vadeli yatırımcılar için. Euro TL kuru oldukça ucuz kaldı. Hem euro/TL hem euro/dolar paritesi tüm yatırım araçları arasında en ucuz enstrüman. Buraya dikkat çekmek istiyorum. 1.12 - 1.15 seviyelerine beklentimi de ifade ediyorum."

İslam Memiş, ons altın ve gram altın ile ons gümüş, gram gümüş ve petrol fiyatlarıyla ilgili tahminlerini açıkladı. Memiş, gram altınla ilgili çok kritik bir tüyo verdi...

Kaynak: Haber Global TV