İslam Memiş, şubat ayında gram altının rekor fiyatını açıkladı: Mart ayında ise...

Finans analisti İslam Memiş, gram altında bugün girdiğimiz şubat ayı rekor tahmini ile mart aynı ve uzun vadeli tahminlerini rakamsal olarak açıkladı. Memiş, gümüş için de uyarılarda bulundu, dolar ve borsa beklentilerini açıkladı.

Son Güncelleme:
Galerinin tamamı için tıklayınız

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, "Zaman doldu, artık dikkat etmen gerek!" başlıklı Youtube videosunda, gram altında şubat ve mart ayı beklentisini rakamsal bazda açıkladı. Memiş, gümüş tarafını da yorumlarken, dolar ve borsa için uyarı yaptı.

Borsa İstanbul 100 Endeksi değerlendirmesi yapan İslam Memiş, "Borsa İstanbul 8496 puandan günün tamamladı. Pozitif görünüm devam ediyor. Yukarıda 8500 direnci var, dikkat etin, aşağıda 8200 destek seviyesi çalışabilir uyarım vardı. Bu bugün teste edildi, pozitif görünüm uzun vade için devam ediyor ancak kısa vadede kar satışlarına hazırlıklı olmak gerekiyor" dedi. 

Memiş, "Dolar endeksi geriliyor. İçeride dolar en azından değer kaybı yaşamıyor. Dolar görünümü pozitif yönde. Euro dolar paritesinde beklentimiz 1.08-1.09 aralığı. Daha sonra, 1.08 çalıştı zaten, buradan tekrar 1.10 yükselişi bekliyoruz. 1.09 altındaki rakamlar ucuz." diye konuştu.

İslam Memiş'in gram altınla ilgili şubat ve mart tahminleri ise şöyle...