İslam Memiş gram altın için uyardı: Ciddiye alın!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, Fed'in faiz kararı sonrası altın ve gümüş fiyatları ile birlikte piyasa değerlendirmesi yaptı. İslam Memiş, piyasalar için bir tehlikeye dikkat çekerek, "Bunu ciddiye alın" dedi.

Son Güncelleme:

Finans analisti İslam Memiş, Fed'in faiz kararı sonrası değerlendirmelerde bulundu. Ortadoğu'daki gerilimin etkisine de dikkat çeken Memiş, uyarılar yaptı.

Memişş, "Temmuz, stresli geçti. Çalışana da, tatil de olana da. Ağustos, temmuzu aratır. Temmuz, nakit sıkıntısının hissedildiği
Ağustos, nakitin yetişmedi bir ay. Ona göre hazırlık yapılmalı, son dakikaya bırakılmamalı. Alacağınıza güvenirseniz yaya kalırsınız" dedi.

Memiş, "Bugün ne oldu? İsmail Haniye, İran’da saldıraya uğrayarak hayatını kaybetti (Ortadoğu’da bölgesel savaş). Fed, faiz kararını değiştirmedi
(Eylül itibariyle faiz indirimi bekleniyor). Doğalgazaa yüzde 38 zam geldi (Yeni zamlar yolda). Her gün gelen haber akışları böyle. Haniciler ne diyor “Yeter artık içimizi karartma” Onlar için yapılacak bir şey yok" diye konuştu. 

İslam Memiş, bir tehlikeye dikkat çekerek "Ciddiye alın" dedi.