İslam Memiş 'gizliler' deyip 'Çakallar'ı ifşa etti: Piyasada üç fiyat oluştu, altında dolarda operasyon çekiyorlar

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş herkesin seçime odaklandığı şu dönemde piyasalarda bazı kişilerin operasyon çektiğini söyledi.

Son Güncelleme:
Galerinin tamamı için tıklayınız

Piyasaların yanar döner hali sürüyor. Aniden çıkıyor, aynı hızla düşüyor. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş yaşananları değerlendirirken çok önemli bir uyarıda bulundu.

Karar vericilerin seçime odaklandığı şu günlerde piyasalarda bir kargaşa yaşandığının altını çizen Memiş, 'Piyasa meydanı boş kaldı' dedi.

tv100'deki köşesinde yer alan yazısında çeşitli uyarılarda bulunan Memiş, "İsteğe, potisyona göre ödeme, makas aralığı, işçilik her şey var. Hemen elinizdeki telefondan döviz ve emtiaların fiyatlarına bakın" dedikten sonra "Alım-satım makas aralığına hele bir bakın. Kapalıçarşı'da bile gram altında makas aralığı 20 liraya çıktı. Dün 5 liraya inmişti. Çeyrek altında 25, Cumhuriyet altınında 50 lira işçilik koydu" diye yazdı.

Seçim ortamında piyasada 3 farklı fiyat oluştuğuna dikkat çeken Memiş, "Ekran, banka, serbest piyasa... Hepsinde ayrı fiyat var. Yanına bir de işçilik farkını koyun. Tüm dünyada dolar, altın ve gümüş fiyatları düşerken bizde rekor üstüne rekor kırılıyor. Kriz mi var? Evet. Piyasada belirsizlik mi var? Evet. Ama operasyon da var." dedi.

Peki bu operasyonu yapan kimler? İslam Memiş haberimizin devamında açıkladı...

Kaynak: Haber Global TV