İslam Memiş, aralık ayı için adresi verdi: Gram altın yerine...

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, aralık başında gram altın yerine TL'de kazanç için yeni bir yatırım aracını adres gösterdi. Memiş, gram altınla ilgili '1900 TL' uyarısı yaptı.

Son Güncelleme:
Galerinin tamamı için tıklayınız

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, son Youtube videosunda bugün başladığımız aralık ayı tahminlerini aktardı. İslam Memiş, aralık ayında gram altına karşı uyarırken, kazanç kaybı yaşanmaması için TL'sini değerlendirmek isteyenlere farklı bir adres gösterdi. 

Memiş'in açıklamaları şöyle: "Borsada düşüşler devam edecek mi, döviz kurlarında düşüşler devam edecek mi? Emtia fiyatları ne olacak? Piyasalar nasıl bir karar verecek? Aralık ayında bizi neler bekliyor?

Borsa İstanbul 7927 puan seviyesinde şu an itibarıyla. Yüzde 1 satıcılı. 7750 puan aşağıda destek, 8050 yukarıda direnç seviyesi. Kısa vade için negatif görünümü devam ettiriyorum.

Dolar TL 28.86 seviyesinde. Aşağıda 28.70 lira destek, yukarıda 29.20 lira direnç seviyesi var. 2024 yılında 30 liradan başlayan dolar kurunu beklemeye devam ediyorum. Euro dolar paritesinde yükselişten sonra 1.09'un altına sarkma olabilir, tekrar yukarı yönlü hareketlerle 1.10'un üzerine yerleşen bir parite göreceğiz."

İslam Memiş, bu değerlendirmelerinin ardından gram altınla ilgili öngörüsünü açıkladı...

Kaynak: Haber Global TV