İş makinesinin sular içinde kaldığı anlar kamerada: Düşmeye ramak kaldı

Kırklareli’nde bir anda bastıran yoğun yağış dereleri taşırırken, yol ve köprü çalışması yaptığı öne sürülen bir iş makinesinin taşan dere ile mücadelesi vatandaş kamerasına yansıdı.

Son Güncelleme:

Meteoroloji Genel Müdürlüğünce turuncu kodla uyarılan Kırklareli’nde şiddetli yağışla birlikte İğneada - Demirköy sınırları arasında bulunan bir dere taşma noktasına geldi. Şiddetli yağışla birlikte taşma noktasına gelen derenin geçtiği İğneada - Demirköy yolu adete sular altına kaldı.

SULAR İÇİNDE KALDI

Bölgede yol ve köprü çalışması yaptığı öne sürülen bir vincin sular içerisinde kaldığı anlar bir vatandaşın cep telefonu kamerası tarafından saniye saniye kayıt altına alındı. Yağışla birlikte tüm ekipler yağışın vurduğu bölgeye seferber edildi.

Kaynak: İHA

Afrika'dan gelen ilginç görüntü tartışma konusu oldu: Hayvanlar hareketsiz kaldı Ağaçtayken insanlara yakalanan anakonda ne yapacağını şaşırdı! Sahibinin her dediğini dinleyen eğitimli kuzu sosyal medyayı salladı Bozayının orman gezintisi fotokapana yansıdı Diri diri toprağa gömüldü, 4 gün sonra böyle çıkarıldı Bodrum'da yasağa rağmen inşaatlar tam gaz devam ediyor