İnsanlı otomattaki görevli konuştu: 'Amacım bekleyenlere yardımcı olmaktı'

Eskişehir'de yüzde Mekanizma sökülürken, kuyrukta bekleyenlerin ma0'lik zam öncesi önünde kuyruklar oluşan su yükleme makinelerinden biri bozuldu. Arızaya müdahale sırasında kuyruktakiler mağdur olmasın diye otomatın kabinine giren bir görevli, para yükleme kısmına yerleştirilen parayı elden aldı.

Son Güncelleme:

Mekanizma sökülürken, kuyrukta bekleyenlerin mağdur olmaması için makine kabinindeki personel paraları, mekanizmanın olduğu boşluktan elle alarak su yükleme işlemine devam etti. Arızanın giderilmesinin ardından sistem normale döndü. O anlara ilişkin çekilen görüntüler sosyal medya hesaplarında paylaşıldı, kısa sürede en çok izlenen videolar arasına girdi.

AMACIM BEKLEYENLERE YARDIMCI OLMAKTI

Arıza yapan su yükleme makinesinde elle işlem yaparken çekilen görüntüleri sosyal medyada gündem olan teknik personel Levent Sert, kuyrukta bekleyenlerin mağdur olmaması için parayı elle aldığını belirtti. Sert, 'Arızayı çözümleyinceye kadar, yaklaşık 20 dakikalık bir süre içinde gelen vatandaşlara yardımcı oldum. O sürede de bir vatandaş videomu çekmiş. Farklı anlaşıldı tabii ki' dedi.

Kaynak: Haber Global TV

Diyarbakır'da şiddetli sağanak ve fırtına Damada arkadaşlarından şok baskın Trabzon'da sel sonrası yaşanan heyelan kamerada Ters şeritte son sürat yolculuk: O anlar kamerada Kayseri’de "huzur" operasyonu Tekirdağ'da paraşütle kemençe deneyimi