İBB Sözcüsü Ongun: Bir organize kötülük daha, suç duyurusunda bulunulacak

İBB Sözcüsü Sözcüsü Murat Ongun, bir kameraman ve üreticinin Ekrem İmamoğlu'na kurmaya çalıştığı görüntüleri paylaşarak "Bir organize kötülük daha. Yerel gazeteci bu videoyu çektiğini doğruladı. Suç duyurusunda bulunulacak" dedi.

Son Güncelleme:

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sözcüsü Murat Ongun, resmi hesabından bir video paylaştı. Ongun'un paylaştığı görüntülerde bir kameraman, bir narenciye üreticisine yönlendirmeler yaparak kurgu çekim gerçekleştiriyor. Kameraman, narenciye üreticisine İmamoğlu'nun kendisine yakın üreticilerinden limon aldırdığını söyletiyor.  

"GAZETECİ BU VİDEOYU ÇEKTİĞİNİ DOĞRULADI"

Ongun, paylaşımına şu notu düştü:

Bugün sosyal medyaya yansıyan yeni bir organize kötülük girişimi daha oldu. Mersin'de M. D. isimli yerel gazeteci bu videoyu çektiğini avukatlarımıza doğruladı. Kendisi ve diğer ilgililer hakkında suç duyurusunda bulunulacaktır. Kamuoyunun bilgisine.

NE OLMUŞTU?

Mersin Büyükşehir Belediyesi Başkanı Vahap Seçer'in önerisi ile harekete geçen İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu, 100 ton limonu Mersinli üreticiden satın almıştı. Nakliyesini Mersin Büyükşehir'in karşıladığı 100 ton limonun ilk partisi iki gün önce yola çıkmıştı.

Sonraki Haber