'Her şey dahili yanlış' anladılar: Otelin malzemelerini götürdüler

Antalya'nın Alanya ilçesinde, 5 yıldızlı otelde kalan Rus turist otelden ayrılırken çok sayıda malzemeyi de beraberinde götürdüler.

Son Güncelleme:

Antalya'nın Alanya ilçesinde, 5 yıldızlı bir otelden ayrılmak üzere olan Rus turist aileni valizinden otele ait çok sayıda malzeme çıktı.

Alanya'da 5 yıldızlı bir otelin görevlileri tatili bitip otelden ayrılacak Rus turist ailenin tavırlarından şüphelendi.

Turistlerden bavulları açmasını isteyen görevliler içinde otele ait çok sayıda malzeme olduğunu gördü. Bavullarda yapılan aramada; şampuan, sabun, bez terlik, kahvaltılık küçük reçel, bal kutuları, kuruyemiş ve su şişeleri ve otelin çeşitli ürünleri çıktı. İki poşet dolusu lokum peroneli şoke etti. Bazı personel, 'pazar yerini geçmiş burası' sözleriyle tepkisini dile getirdi. Otel yönetimi turistlerden şikayetçi olmadı, ürünlerini geri aldı.

Turistlerin valizlerinden çıkan malzemeler, cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

ANTALYA'DA TURİSTLERİ TAŞIYAN OTOBÜS REFÜJE ÇIKTI!

Antalya’nın Manavgat ilçesinde kırmızı ışık ihlali yapan otomobil ile tur minibüsünün çarpışması sonucu meydana gelen kazada Polonya uyruklu 2 turist ile otomobil sürücüsü yaralandı.
Kaza; Manavgat-Alanya D-400 Karayolunda meydana geldi. Alınan bilgiye göre; Manavgat istikametinden Alanya istikametine seyir halindeki Muzaffer Urşan’ın kullandığı 07 ABD 650 plakalı tur minibüs, Ulualan mevkiinden Aşağı Işıklar kavşağına çıkan Fikret Dursun’un kullandığı 68 ACJ 627 plakalı otomobille çarpıştı.

Kazada, tur minibüsünde bulunan Agnıeszka Darıa Mlynczak ve Jasbınder Sıdhn isimli Polonya uyruklu turistler ile otomobil sürücüsü Fikret Dursun yaralandı. Polonyalı turistler, sağlık ekibinin olay yerindeki müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırılırken, otomobil sürücüsü olay yerinde yapılan müdahaleden sonra hastaneye gitmeyi kabul etmedi.

Kaynak: İHA

Malatya'da bir ilginç ihlal! Para cezası kesildi Hatay'da hurdacılara yönelik operasyon Arnavutköy’de temizlik seferberliği Sivil polislerden gizli kamerayla denetim Elazığ'da şeker pancarı hasadına Vali Hatipoğlu da katıldı Rize'de selden çay kurtarma mücadelesi