Havada ters akıma kapılan paraşütçü korkuttu: O anlar kamerada

Şırnak'ın Güçlükonak ilçesinde ters hava akımına kapılarak düşen yamaç paraşütçüsü yaralandı. Yamaç paraşütçüsünün düşme anı cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

Son Güncelleme:

Şırnak'ta Valilik ve Güçlükonak Kaymakamlığınca düzenlenen ve dün başlayan, "Güçlükonak Doğa, Kültür ve Su Sporları Festivali"nin ikinci gününde yamaç paraşütü etkinliği yapıldı. Şırnak-Güçlükonak kara yolunun 25'inci kilometresinde düzenlenen etkinlikte, alandan havalanan yamaç paraşütçüsü R.U.A, bir süre sonra düştü. Paraşütçünün ters hava akımına kapılması nedeniyle düştüğü öğrenildi. Öte yandan yamaç paraşütçüsünün düşme anı cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

Çita ve sırtlanı kandıran antilobun kurtuluşu gündem oldu Artvin’de ilginç anlar: Gelin ve damat düğünlerine dolmuşla gitti TikTok'tan akıl almaz bir akım daha: Uzmanlar "Yapmayın" diyerek uyardı İstanbul'da "güzellik" operasyonu: Piyasa değeri 100 milyon lira 1 gecede 100 gecelik bilanço! Tam 1 milyon 115 bin lira Çelik balyaların arasına saklanan yılan fabrika sahibinden kaçamadı