Hatay'da yılan paniği: Şantiyeden kaçıp arabaya binince yaşananlar kamerada

Hatay'da şantiye alanına giren yılan uzaklaştırılmaya çalışılırken vatandaşların da içinde bulunduğu araca girmesiyle paniğe sebep oldu. Vatandaşların yaşadığı panik ve kovalamaca anbean kameraya yansıdı.

Son Güncelleme:

Havaların ısınmasıyla birlikte Hatay ve çevre illerde sıklıkla yılan görülmeye başlandı. İnsanların yaşam alanlarına giren yılanlar sık sık kameralara yakalanıyor. Antakya ilçesi Dikmece Mahallesi'nde de bir kara yılan, şantiye alanına girdi. Yılanı fark eden inşaat işçileri, yılanı kovalayarak bölgeden uzaklaştırmaya çalıştı. Uzaklaştırılmaya çalışılan yılan, vatandaşlara ait araca girince panik yaşandı. Vatandaşların yaşadığı panik ve kovalamaca an be an kameraya yansıdı.

Görüntüleri çeken vatandaşın; “Babam arabada, yılan da arabada. Baba inin, baba inin aşağıya. Babam arabanın içinde yılan da arabanın içinde şimdi babam yılanla beraber arabayı kullanıyor. Büyük yılan var” dediği anlarsa izleyenleri tebessüm ettirdi.

Araca giren yılanın kendiliğinden araçtan çıkarak bölgeden uzaklaştığı öğrenildi.

Yer Hakkari: Türkiye’nin en zehirli yılanı bastonla böyle öldürüldü Diyarbakır'da tehlikeye rağmen çocuklar süs havuzunda serinledi Türk tatilcilerin Midilli Adası'na Kurban Bayramı akını sürüyor Bigadiç'te yanan alanlar havadan böyle görüntülendi Tuzla’da yanan fabrikadan yeni görüntüler İstanbul’da film sahnesi gibi kaza: Korsan taksi ile trafik polisi çarpıştı