Hatay'da enkaz altındaki ailesine seslendi, feryatları sokağı inletti: 'Ceren, anne ses verin'

Hatay'da depremin acı tablosu sabahın ilk ışıklarıyla ortaya çıkmaya başladı. Yakınlarını kaybedenlerin feryatları yürekleri dağladı. Bir vatandaşın enkaz altındaki kardeşi ve annesine seslendiği anlar görüntülere yansıdı.

Son Güncelleme:

Hatay'da depremin acı tablosu sabahın ilk ışıklarıyla ortaya çıkmaya başladı. Enkaz altında birçok kişi kalırken, enkaz altında kalan yakınlarını arayan bir depremzedenin feryatları da görenlerin yüreğini dağladı.

Görüntülerde, kardeşi ve annesine seslenen vatandaşın anları yürekleri dağladı. Ayrıca enkaz altında kalan yakınlarını seslenerek arayan vatandaşlar, deprem altında kalan sokak hayvanlarına da yardım elini uzatmayı unutmuyor. Bir kedinin kurtarılma anları kameraya yansıdı.

Kaynak: İHA

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır'dan Mardin'de Togg ile şehir turu Tekirdağ'da Sıla bebek ve Narin Güran protestosu Kilis'te sıkı denetim: Okullar bölgesi için yakın markaj Alevler pencerelerden taştı, mahallede panik yaşandı Camiden ayakkabı hırsızlığı güvenlik kamerasında Bilecik'te toplanmayan çöpler vatandaşları çileden çıkardı