Hastaya şefkat, rakibe yumruk! Duygu hemşire 3 kez Dünya Kick Boks Şampiyonu oldu

Duygu Turan endokrinoloji servisinde hemşire. Ama son dönemde koronavirüs hastaları için de çalıştı. Kupa ve madalyaları ile hastanede alkışlarla karşılandı. 28 yaşındaki milli sporcu, 50 kiloda dövüşüyor. 13 yıldır ringlerin tozunu atıyor, başarısına başarı ekliyor.

Son Güncelleme:

Duygu turan endokrinoloji servisinde hemşire. Ama son dönemde koronavirüs hastaları için de çalıştı. Kupa ve madalyaları ile hastanede alkışlarla karşılandı. 28 yaşındaki milli sporcu, 50 kiloda dövüşüyor. 13 yıldır ringlerin tozunu atıyor, başarısına başarı ekliyor. Kendinden ağır kum torbalarını yumruklayıp, lastikleri balyozla dövüyor. Uykusuz geceler geçiren, bin bir emek ile ter döken Duygu hemşirenin hedefi olimpiyatlarda başarı kazanıp, altın madalyayı almak. Haber Global muhabiri Damla Soybaş ve kameraman Emir Ünlü'nün özel haberi.

Kaynak: Haber Global TV

Soluk borusuna yiyecek kaçan öğrenci Heimlich manevrasıyla kurtarıldı Yemek borusu genişleyen yavru kedi çıkardığı seslerle şaşırtıyor Türkiye'nin siber güvenlik kalkanı: USOM dijital tehditlere karşı 7/24 teyakkuzda Otomobil park halindeki tıra ok gibi saplandı: 1 ölü Adliye çıkışı iki taraf arasında kavga Yer Sivas: Yolda gördüğü tilkiyi elleriyle besledi