Hastanede dehşeti yaşattılar: Şüphelilerin üstünden 3 bıçak 1 satır çıktı!

İzmir'de baba ve oğlu hastanedeki güvenlik görevlisinin ikazına sinirlendi. Ortalığı birbirine kattı. Şüphelilerin üstünden 3 bıçak ve 1 satır çıktı, işte o anlar.

Son Güncelleme:

İzmir’de, Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Acil Servisi’nde tedavi gördüğünü ileri sürdükleri bir yakınlarını ziyaret etmek için içeriye girmek isteyen 3 kişiye, güvenlik personellerince ‘sadece bir kişi içeri girebilir’ ikazında bulundu. Bunun üzerine şüphelilerden baba-oğul ikilisi, özel güvenlik görevlilerine saldırdı. 1’i kadın 2 güvenlik görevlisinin darp edildiği olayda gözaltına alınan şahısların üzerinden 3 bıçak ve 1 satır çıktı.

İkazlara aldırış etmeyerek giriş yapmak isteyen şahıslardan baba M.A. ile oğlu Y.A., kendilerine engel olmak isteyen güvenlik görevlilerine saldırmaya başladı.

Kaynak: İHA

Pencereden düşüp yere çakılmak üzere olan köpeği böyle kurtardı Köye inen kurt, iş yeri bahçesindeki köstebeği böyle avladı Teke ve koçların güzellik yarışması ilgi odağı oldu Mickey Mouse'un içinden uyuşturucu çıktı İstanbul-Sivas YHT seferleri Söğütlüçeşme istasyonundan başladı Barınakta yemek verilen kedinin sadece sarılmak istediği anlar duygulandırdı