Hasan Bitmez'in ölümüyle alay ettiler

Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez'in ölümüyle ilgili alay edilen skandal paylaşıma İsrail Devleti'nin resmi hesabından beğeni geldi.

Son Güncelleme:

Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez TBMM kürsüsünde fenalaşarak yere düşmüştü. Bitmez, yapılan tüm müdahalelere rağmen bugün yaşamını yitirdi. İsrailli hesaplar ve bazı siyasi isimler ise Bitmez'in ölümü ile dalga geçti.

İsrail Dışişleri Bakanlığı'nın Kamu Diplomasisinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Emmanuel Nahshon, merhum Hasan Bitmez'in rahatsızlandığını haberleştiren bir sitenin haberini, "İsrail'den nefret etmek sigara içmek gibidir, bağımlılık yapar ama sağlığınız için gerçekten kötüdür" diyerek paylaştı.

İsrail Devleti'nin dijital diplomasi ekibi tarafından yönetilen resmi Twitter hesabı ise bu paylaşımı beğendi.

Ardından Yunanistan'ın İsrail Büyükelçisi Noam Katz tarafından da bu paylaşım beğenildi.

Kaynak: Haber Global TV

Soluk borusuna yiyecek kaçan öğrenci Heimlich manevrasıyla kurtarıldı Yemek borusu genişleyen yavru kedi çıkardığı seslerle şaşırtıyor Türkiye'nin siber güvenlik kalkanı: USOM dijital tehditlere karşı 7/24 teyakkuzda Otomobil park halindeki tıra ok gibi saplandı: 1 ölü Adliye çıkışı iki taraf arasında kavga Yer Sivas: Yolda gördüğü tilkiyi elleriyle besledi