Hande Kazanova 'bugün 21:20'de başlayacak, her şeyi etkileyecek' diyerek uyardı: Bir şey bizi durdurabilir...

Hande Kazanova'nın Güneş tutulmasının etkilerine dair astroloji yorumu şöyle:

"İnisiyatif almayı seveceğiz, cesur ve kararlı hareket etme arzusuyla dolu olacağız ama iş birlikleri ve ortaklıklarda bozulmalar, askeri ve savunmaya yönelik durumlar hızlanabilir. 19 derece Koç burcu politikayla ve dünyadaki liderlerle bağlantılı olduğu için bu tutulmanın daha çok liderler üzerinde etkilerini göreceğiz.

Kendi motivasyonumuzla kendi çabamızla başarı kazanma arzumuzun da önemli olacağı tutulmalardan bir tanesi gerçekleşiyor.

Tutulma Kiron’la birleştiği için kendi cesaretimizi kullanamadığımız, kendimizi ön plana çıkartamadığımız egomuzu yeteri kadar parlatamadığımız alanlarda bize bunları yeniden ele alma konusunda fırsatlar verecek.

Merkür de Koç burcunda geri hareket ediyor. Buradaki ana tema acele etmeden, öfkeyle değil düşünerek adımlar atmak ya da birkaç adım sonrasını planlamak olmalı. Bu tutulma zamanı gerçek niyetler test edilecek. Hayrın şerre dönüşmesi her şerrin altında bir hayrın bulunması gibi etkiler de devrede olabilir çünkü 10 Nisan’da tutulmanın yöneticisi Mars'ın Satürn'le bir kavuşumu gerçekleşecek.

Gerçek niyetlerimiz test edilebilir. Durduk durduk hareket etmek istiyoruz, karşımıza fırsatlar geldi ama bunu eyleme dökerken neyi geride bırakmamız, neyi planlamamız ya da gerçekten niyetimizin ne olduğunu iyi gözlemlememiz gerekecek yoksa sanki bir şey bizi ensemizden yakalamış ve tutmuş gibi hissedebiliriz. Mars ve Satürn kavuşumları zordur.

İki adım ileri bir adım geri deriz. Ertemeler devreye girer. Plan yapmak için harekete geçtiğimizde bir şey bizi durdurabilir.

Birden ortaya çıkacak bir hastalık ya da hiç beklenmedik bir durumundan kaynaklı olarak planlarımızı değiştirmek, gecikmelerle, sorunlarla karşılaşmak söz konusu olabilir.

Ateş elementindeki tutulmalar genelde sansasyonel olaylar kargaşa ve karışıklıklarla bağlantılıdır. Ordu hareketlenmeleri, asi birtakım hareketlerin devreye girmesi, savaş tehlikesi ya da asil insanların vefatı ile ilgili olayların genelde ateş elementindeki tutulmalarla ilintili olduğunu biliyoruz. Kuraklığın artması, aşırı tüketim ve vergilerin artması, yangınlar gibi sorunlarla karşılaşılabilir. İç meselelerle uğraşabiliriz.

Mars ve Satürn'ün dip noktada olduğu için aşırı yağışlar, sel felaketleri, toprak kaymaları, depremler veya hava muhalefeti oluşabilir.

Diğer tarafta Mars ve Satürn su elementinde kavuştuğu için sulardan kaynaklı problemler, denizlerde yaşanacak sorunlara açık olabiliriz.

Savaşların özellikle gemi savaşlarının ya da denizlerde ortaya çıkacak sınırlardan kaynaklı bazı anlaşmazlıklar ile ilgili konular da önem kazanacak.

Bu tutulmaya insanlığın yeni kararları diyebiliriz ama Merkür 25 Nisan'a kadar geri hareketinde olacağı için önceden konuşulmuş, planlanmış bir şekilde olmamış, yarım kalmış üzerinden geçilmesi gereken ama şimdiye kadar başlatmaktan korktuğumuz işleri devreye koyabiliriz ya da bu işlerde hızlı sonuçlar alınabilir."