Haluk Görgün'den Bakü'de şehitlik ziyareti

Savunma Sanayi Başkanı Haluk Görgün, Azerbaycan'ın merhum cumhurbaşkanı Haydar Aliyev'in mezarını, Azerbaycan ve Türk şehitliklerini ziyaret etti.

Son Güncelleme:

Azerbaycan'ın başkenti Bakü’ye resmi ziyaret gerçekleştiren Savunma Sanayi Başkanı Haluk Görgün, Azerbaycan'ın merhum cumhurbaşkanı Haydar Aliyev'in mezarını, Azerbaycan Şehitliği'ni ve Türk Şehitliği’ni ziyaret etti. Aliyev’in mezarına çelenk bıraktıktan sonra saygı duruşunda bulunan Görgün, Azerbaycan ve Türk şehitliklerine de çelenk koydu.

Türk Şehitliği’ndeki hatıra defterini imzaladıktan sonra konuşma yapan Görgün, "Bir millet, iki devlet sözlerinde vücut bulan kardeşliğimizin ebediyete kadar sürmesi adına bizlere bıraktığınız bu kutlu mirası tüm gücümüzle muhafaza edeceğiz" dedi.

Bitlis'te deprem anında yaşanan panik kamerada Yavrularını insan dostuna emanet eden anne kedinin görüntüleri izlenme rekoru kırdı İstanbul’da prefabrik ev fuarı Sıcaklıklar pazartesi gününe kadar kalacak! Meteoroloji Editörü Bünyamin Sürmeli anlattı Jandarma evin her tarafına gizlenmiş uyuşturucuyu böyle buldu: Operasyon anları kamerada Yer Adana: Cips paketinin içinden çıkanlar aklın sınırlarını zorladı