Halı sahada 2 takım arasında sıra kavgası kamerada

Arnavutköy’de bir parkın içerisinde bulunan futbol sahasında maç yapmak isteyen 2 farklı takım arasında sıra tartışması yaşandı. Oyuncular maçı bırakıp kavgaya tutuşurken yaklaşık 20 kişinin birbirine saldırdığı anlar cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

Son Güncelleme:

Olay, geçtiğimiz hafta sonu Arnavutköy’de bir parkta yaşandı. İddiaya göre, futbol sahasında oyun oynamak isteyen 2 takım arasında sıra nedeni ile yaşanan tartışma kavgaya dönüştü. Oyuncular futbol oynamayı bırakıp birbirine öldüresiye saldırıp küfürler etti.

O anlar başka bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerası ile saniye saniye kaydedildi. Görüntüde, gruplar birbirlerine saldırarak hakaretler ettiği görüldü.

Kaynak: İHA

Soluk borusuna yiyecek kaçan öğrenci Heimlich manevrasıyla kurtarıldı Yemek borusu genişleyen yavru kedi çıkardığı seslerle şaşırtıyor Türkiye'nin siber güvenlik kalkanı: USOM dijital tehditlere karşı 7/24 teyakkuzda Otomobil park halindeki tıra ok gibi saplandı: 1 ölü Adliye çıkışı iki taraf arasında kavga Yer Sivas: Yolda gördüğü tilkiyi elleriyle besledi