Hafif ticari araçla otomobil kafa kafaya çarpıştı: Çok sayıda yaralı var

Bursa'nın İnegöl ilçesinde hafif ticari araçla otomobilin kafa kafaya çarpıştığı kazada 2'si çocuk, 5 kişi yaralandı. Mersin'de de hafriyat kamyonunun çarpıp üzerinden geçtiği yaya feci şekilde öldü.

Son Güncelleme:

Kaza, saat 13.00 sıralarında  Bursa'nın İnegöl ilçesinde meydana geldi. Mesudiye Mahallesi'nden, Alanyurt istikametine giden Eyüp Karabulut (25) yönetimindeki  hafif ticari araç, karşı yönden gelen Mehtap Bergin'in (41) kullandığı  otomobille kafa kafaya çarpıştı.

Her iki aracın da savrulduğu kazada, sürücüler ile otomobilde bulunan Yağız B. (8), Ayaz B. (6) isimli çocuklar ile hafif ticari araçtaki Barış Can Çakır (23) yaralandı.

İhbar üzerine kaza yerine polis ve sağlık ekipleri gönderildi. İlk müdahaleleri kaza yerinde yapılan yaralılar, ambulanslar ile İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan yaralıların hayati tehlikelerinin bulunduğu öğrenildi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

HAFRİYAT KAMYONUNUN ÇARPTIĞI YAYA ÖLDÜ

Mersin'de belediyeye ait hafriyat kamyonunun çarpıp üzerinden geçtiği Şerife Coşkunca (53), hayatını kaybetti. 

Olay, Akdeniz ilçesine bağlı Özgürlük Mahallesi'nde meydana geldi. Akdeniz Belediyesi'ne ait Feyzullah Bilir'in kullandığı hafriyat kamyonu, sokakta yürüyen yaya Şerife Coşkunca’ya çarpıp, üzerinden geçti. Coşkunca, kaza yerinde hayatını kaybetti.

İhbar üzerine bölgeye 112 acil sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Coşkunca'nın cansız bedeni incelemenin ardından otopsi işlemleri için morga kaldırıldı. 

Kaynak: DHA

Sonraki Haber