Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (9 Mart 2021 Salı)

Haberglobal.com.tr, web özel içerikleriyle Türkiye'den ve dünyadan günün satır arasında kalan gelişmelerini başka yerlerde okuyamayacağınız özgün detaylarla okurlarıyla buluşturuyor. Bugün hazırladığımız haberlere bir göz atın ?

Son Güncelleme:

SAADET PARTİSİ'NİN BAŞ DÖNDÜREN GÖRÜŞME TRAFİĞİ NE ANLAMA GELİYOR?

Partiler arası ittifak görüşmeleri hız kesmeden devam ediyor. Ancak Saadet Partisi bu noktada dikkatleri üzerine çekiyor. Partiler neden bu kadar sık Saadet Partisi'ni ziyaret ediyor? Saadet Partisi için bu görüşmeler ne ifade ediyor? ?

GEÇEN CUMARTESİ NEYİN PATLAMASIYDI? TEKRARI YİNE BÖYLE OLUR MU?

Türkiye günler sonra geçen cumartesi kendini sokağa attı. Metrobüsler tıklım tıklımken gözde restoranlarda yer bulmak imkansız gibiydi. Vakaların artışa geçtiği bu dönemde caddelerin hıncahınç dolması toplum psikolojisi adına ne söylüyor? Restoranlar yasaksız hafta sonunda ne kadar ciro yaptı? ?

PANDEMİDE MİLYARDER OLAN ADAMIN HİSSELERİNİ SATMASI SALGINLA İLGİLİ BAŞKA BİR ŞEY SÖYLÜYOR...

Pandeminin kazananları 2021'in 2020 kadar parlak geçmeyeceğini düşünüyor. Bu dönemde milyarderler listesine giren Zoom'un kurucusu Eric Yuan, hisselerinin 40'ını sattı. Dev şirketlerin pandemi kararları aslında başka bir resme işaret ediyor... ?

Kaynak: Haber Global TV

Sonraki Haber