Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (22 Eylül 2021)

Haberglobal.com.tr, web özel içerikleriyle Türkiye'den ve dünyadan günün satır arasında kalan gelişmelerini başka yerlerde okuyamayacağınız özgün detaylarla okurlarıyla buluşturuyor. Bugün hazırladığımız haberlere bir göz atın.

Son Güncelleme:

5 soru 5 cevap | Türkiye'nin dahil olacağı Paris İklim Anlaşması ne?

Türkiye 2016'da taraf olduğu Paris İklim Anlaşması'nı uygulamaya başlayacak. Peki neden altı yıl beklendi? İklim anlaşmasının yürürlüğe girmesiyle ne değişecek?

Ev değiştirmek isteyenlerin umudu bitiyor! 'Galiba ben bu evde mahsur kaldım'

İstanbul'da çeşitli gerekçeler ile oturdukları evlerini değiştirmek isteyen vatandaşlar bunu akıllarından bile geçiremiyor. Depreme dayanıksız olduğundan veya gürültücü komşularından uzaklaşmak isteyenler kara kara düşünüyor.

Maskeler bizi kimse maske takmazken de koruyacak mı?

Pandemiyle hayatımıza giren maskeler, bir odada eğer herkes maske takıyorsa en yüksek düzeyde koruma sağlıyor. Peki ya odada sadece bir kişi maske takıyorsa? Uzmanlar araştırdı, işte sonuçlar...

Bazı insanlar neden sosyal medyada yoklar?

Etrafınızda az da olsa vardır; bazı insanların sosyal medya hesabı yok. Peki neden? Özgüven eksikliği mi yoksa bir parça kafa dinginliği mi istiyorlar?

Cristiano Ronaldo ve Lionel Messi çok farklı başladı! Peki neden?

Yaz transfer dönemine Cristiano Ronaldo ve Lionel Messi damga vurdu. Portekizli, Manchester United'a dönerken, Arjantinli ise gözyaşlarıyla Paris Saint-Germain'in yolunu tuttu. Ronaldo yeni serüvenine olağanüstü başlarken Messi henüz sessiz. Peki bu fark neden oldu?

Kaynak: Haber Global TV

Sonraki Haber