Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (22 Aralık Çarşamba)

Haberglobal.com.tr, web özel içerikleriyle Türkiye'den ve dünyadan günün satır arasında kalan gelişmelerini başka yerlerde okuyamayacağınız özgün detaylarla okurlarıyla buluşturuyor. Bugün hazırladığımız haberlere bir göz atın.Döviz borcu olanlar TL'deki değer kazancına ne diyor?

Son Güncelleme:

Musluk suyunu gerçekten içebilir miyiz?

Çok uzun süredir ambalajlı sular tüketiyoruz. Sadece dışarıda değil evde de... Ancak gelişmiş pek çok ülkede insanlar musluk suyunu tüketebiliyor. İSKİ Genel Müdürü Raif Mermutlu da İstanbulluların musluk suyu içebileceğini söyledi. Peki musluk suları gerçekten güvenilir mi?

Kapalıçarşı'nın karışık paraları: Kuveyt Dinarı... Gürcü Larisi...

Son dönemde sadece dolar ve euro da değil, diğer ülkelerin para birimlerinde de hareketler yaşandı. Peki Kuveyt Dinarı, Bulgar Levası, Gürcistan Larisi, Suudi Arabistan Riyali gibi paraların ticaretinde son durum ne?

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati gündeme getirdi! Türkiye neden bu kadar çok altın seviyor?

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati dün Türkiye'nin yeni ekonomik yol haritasından bahsederken halkın yastık altı tasarruflarına da değindi. Nebati, "Türkiye altın seviyor. Bunu finansal ekonomik sisteme katmıyor. Paylaşılmasını, görülmesini istemiyor" diyor. Peki neden altını çok seviyoruz?

13 soru 13 cevap | Turkovac aşısı hakkında her şey

Ve merakla beklenen haber geldi. Dünya Sağlık Örgütü, Turkovac aşısına acil kullanım onayı verdi. Türkiye dünyada kendi aşısını üreten dokuz ülkeden biri oldu. İşte Turkovac'la ilgili akıldaki bütün soruların yanıtları.

ABD Çin'e çalışan casus arıyor ama bulamıyor...

Amerika Birleşik Devletleri 2018'den bu yana topraklarında 'Çin adına çalışan casuslara' gözünü dikti. Yüzlerce kişi soruşturuldu, binlerce sayfa rapor tutuldu. Ama istenen sonuca ulaşılamadı.

Kaynak: Haber Global TV

Sonraki Haber