Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (19 Eylül Pazartesi)

Haberglobal.com.tr, web özel içerikleriyle Türkiye'den ve dünyadan günün satır arasında kalan gelişmelerini başka yerlerde okuyamayacağınız özgün detaylarla okurlarıyla buluşturuyor. Bugün hazırladığımız haberlere bir göz atın.

Son Güncelleme:

Koskoca İstanbul'un neyi meşhur? | Kağıt üzerinde sadece üç ürünü...

Türkiye'de coğrafi işaretli ürünlere sahip şehirler arasında İstanbul ihmal edilmiş durumda... Binlerce yıllık geçmişe sahip İstanbul'un Türk Patent Kurumu'nda sadece üç ürünü coğrafi tescilli. İstanbul nasıl bu kadar geride kaldı? Coğrafi işareti olmayan ancak İstanbul'a has hangi ürünler var?

6 ayda 45 siyasetçi öldü, kadınlar öfkeli... Brezilya'nın geleceği nereye gidiyor?

Brezilya'da seçimlere sayılı günler kaldı. Anketler mevcut Başkan Bolsonaro'nun seçimleri kaybedeceğini söylüyor. Görevde olduğu süre boyunca eski ABD Başkanı Trump ile benzetilen Bolsonaro'nun yenilgiyi kabul edip etmeyeceği tartışmaları gündemde. Bolsonaro'ya kadın seçmenin desteği de azalıyor.

Oyun tarihinin en büyük sızıntısı! | GTA 6 skandalı nasıl yaşandı?

Dünyada en fazla satan ikinci video oyunu olan GTA 5'in devam serisi GTA 6'nın 1 saatlik oynanış videosu sızdırıldı. Video oyunları tarihinin en büyük skandalı olarak kabul edilen olayı patlatan hacker anlaşma yapmaya çalışıyor. İşte çıkışı yılan hikayesine dönen yapımın hikayesi...

Sağlıkta şiddet yine gündemde: Bu insanlar nasıl dışarıda?

Esenyurt Devlet Hastanesi'nde güvenlik görevlisinin iki hasta tarafından bıçaklanarak öldürülmesi sağlıkta şiddeti yine gündeme getirdi. Şüphelilerin toplam 38 suç kaydı olduğu ortaya çıktı. Peki beyaz şiddet neden önlenemiyor? Bu kadar suç kaydına rağmen ikili dışarda nasıl rahat gezebiliyor?

Fenerbahçe’nin tek rakibi PSG ve Manchester City

Teknik direktör Jorge Jesus yönetiminde bu sezon Süper Lig’de 6 maça çıkan Fenerbahçe, hücum gücüyle Avrupa’nın birçok dev takımını geride bıraktı. Çıktığı 6 müsabakada 20 gol atan sarı-lacivertliler tarihinin en golcü ilk 6 haftasını geçirdi...

Kaynak: Web Özel

Sonraki Haber