Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (15 Mart Salı)

Haberglobal.com.tr, web özel içerikleriyle Türkiye'den ve dünyadan günün satır arasında kalan gelişmelerini başka yerlerde okuyamayacağınız özgün detaylarla okurlarıyla buluşturuyor. Bugün hazırladığımız haberlere bir göz atın.

Son Güncelleme:

Rusya'nın Ukrayna'yı işgali ile gündem oldu! Savaş suçunun tanımı nedir?

Rusya'nın Ukrayna'da doğum evi, hastane, okul gibi yapıları vurması 'savaş suçu' tartışmalarını ortaya çıkardı. Peki hangi durumlar 'savaş suçu' sayılır? Bir saldırının 'savaş suçu' olup olmayacağına nasıl karar verilir?, Sorumlulukları neler? Hukuken savaşta bir esire nasıl davranılmalı?

Bergen mi söylesin, başrol mü? Peki Mahsun Kırmızıgül haklı mı?

Mahsun Kırmızıgül, 2.5 milyon izleyici barajını aşan Bergen'i Twitter'da eleştirirken filmde şarkıların Farah Zeynep Abdullah tarafından seslendirilmesini yanlış bulduğunu aktardı. Peki "Olması gerekeni söylüyorum" diyen Kırmızıgül haklı mı? Biyografilerde şarkıcıların orijinal sesleri mi olmalı?

Shenzhen'deki sert önlemler neden bütün dünyayı ilgilendiriyor?

Çin'de Covid vakalarının yeniden artması Çin'in Shenzhen ve Changchun şehirlerinde Foxconn, Huawei, Tencent, Volkswagen, Toyota ve birçok şirketin üretimini durdurdu. Dünya elektronik alet ve otomobil tedariki bu durumdan nasıl etkilenecek?

Beşiktaş için bu sezon bir kez daha bitti!

Galatasaray'a deplasmanda 2-1 mağlup olan Beşiktaş, üst sıralara tırmanma ve ikincilik yarışında ciddi bir şekilde varlık gösterme şansını tepti. İlk yarının sonundan bu yana bu sezon için bir hedef bulmakta zorlanan, kupaya da veda eden Beşiktaş'ta temel sorunlar ise sezon başından beri aynı...

Bazen bir maç bir maçtan daha fazlasıdır...

Galatasaray, Beşiktaş karşısında bir maçtan daha fazlasını kazandı. Ne Barcelona maçı ne de yol Sarı Kırmızılıları yormuş. Torrent dersine iyi çalışmış.

Only Fans'ta sular durulmuyor: 'İzinsiz çıplak fotoğrafımı attılar'

Son yıllarda skandallarla gündeme gelen abonelik modeli ile içerik paylaşım uygulaması Only Fans'te sular durulmuyor. Şimdi de bir influencer ajansı müşterisinin çıplak fotoğraflarını paylaşmak ile suçlanıyor. Only Fans'ın içerik politikası ne, geçmişte neler olmuştu?

Kaynak: Haber Global TV

Sonraki Haber