Gram altın için "roket gibi uçup gidiyor" diyen İslam Memiş'ten yeni zirve açıklaması

Finans analisti İslam Memiş'ten nokta atışı tahminler gelmeye devam ediyor. Memiş ABD enflasyonunun açıklanmasının ardından bomba açıklamalarda bulundu. Gram altının roket gibi uçup gittiğini söyleyen Memiş, elinde altın olanlar için yeni zirveyi açıkladı. Altın almak isteyenlere uyarıda bulundu.

Son Güncelleme:
Galerinin tamamı için tıklayınız

Yaptığı değerlendirmelerle yatırımcılara kılavuzluk eden Finans analisti İslam Memiş'ten nokta atışı tahminler gelmeye devam ediyor. Memiş, ABD enflasyon verilerinin açıklanmasının ardından piyasalara ilişkin değerlendirmelerde bulundu. İşte İslam Memiş'in, dolari euro, ONS altın, gram altın ve gümüş fiyatlarına ilişkin değerlendirmeleri:

ABD enflasyonu açıklandı. Piyasalarda bir dalgalanma gördük, altın ve gümüş piyatlarında yükseliş var, borsa tarafında yatay bir süreç var. Kripto paralarda sert dalgalanmalar var. 

BİST 100 endeksi 7675 puan seviyesinden kapanış yaptı. Hafif satıcılı günü tamamladı. Burada kısa vadeli negatif bekletimi devam ettiriyorum. Teknik olarak burda düzelme hareketinin yaşanması gerekiyor.

Kaynak: Haber Global TV