Göz açıp kapayıncaya kadar çaldılar! Bir dakikalık hırsızlık kamerada

Avcılar'da park halindeki minibüs, 4 şüpheli tarafından bir dakikada çalındı. Hırsızlar, güvenlik kamerası tarafından kaydedilen olayda kaçarken başka bir araca çarparak hasar verdi.

Son Güncelleme:

İstanbul Avcılar'da dün gece 04.00 sıralarında Gümüşpala Mahallesi D-100 yan yol Eski Londra Asfaltı mevkiinde park halindeki 59 AJU 082 plakalı minibüsün yanına gelen dört şüpheliden üçü etrafı kontrol ederken biri kapıyı açarak sürücü koltuğuna oturdu. Saniyeler içinde minibüsü çalıştıran şüpheli diğer kapıları da açarak arkadaşlarını araca aldı. Bir dakika süren hırsızlığın ardından kayıplara karışan şüpheliler manevra sırasında başka bir otomobile de çarparak hasar verdi. Polis, güvenlik kamera kayıtlarını incelemeye alarak kaçan şüphelilerin yakalanabilmesi için çalışma başlattı.

Prefabrik iş yeri alevlere teslim oldu Motosikletli çiftin kavgası kamerada Bir ömür için "evet" dediler: Haber Global ailesinin mutlu günü Kurum "Öyle bir tesis ki; eşi benzeri yok" diyerek duyurmuştu: Bugün Erdoğan'ın katılımıyla açılıyor Rize'de "Böyle yıkım olur mu" dedirten görüntü: Vatandaşın gözünden kaçmadı Boğazda yoğun sis: Sabah saatlerine etkili oldu, İstanbul'u görünmez yaptı