Göbeklitepe'de yeni keşif!

Tarihin sıfır noktası Göbeklitepe'den yeni kesif haberleri var. Kireçtaşından yapılmış ilk boyalı yaban domuzu heykeli bulundu.

Son Güncelleme:

Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın yürüttüğü kazı çalışmalarıyla Göbeklitepe'de kireçtaşından yapılmış ve gerçek boyutlu olan bir ilk boyalı yaban domuzu heykeli bulundu.

Haber Global muhabiri Ela Sezen heykelin önemini ve detayları, Taştepeler Proje Koordinatörü Prof. Dr. Necmi Karul ile değerlendirdi.

Kaynak: Haber Global TV

"Deprem vergilerinin yerli yerinde kullanılması son derece önemlidir" "Deprem vergilerinin yerli yerinde kullanılması son derece önemlidir" Zorlu'dan Türk devletleri arasında Sivil Koruma Başkanlığı müjdesi: "Onay süreci başlatılmıştır" Depremi unuttular, kavgaya tutuştular Şırnak'ta toz taşınımı Ayı şehre indiğine pişman oldu, köpekler böyle kovaladı Rus turistler Amasra'ya doyamıyor