This browser does not support the video element.

Gelin Evi'nde büyük kaos! Yarışmacı oy sandığını yere fırlattı

Dün yayınlanan Gelin Evi isimli programda ortalık kızıştı! Yaşananlar programa damga vururken, sosyal medyada da gelinlerin kavgası gündeme oturdu.

Son Güncelleme:

Gelin Evi programında çıkan tartışma sonucu gerilim yükseldi. Yaşanan anlar kameraya anbean yansıdı.

Dün yayınlanan bölümde Kübra isimli yarışmacının evinde olanlar oldu! , Yarışmacılar evi ve ikramları asla beğenmedi. Özellikle Betül ve Kübra isimli yarışmacılar arasında yükselen tansiyon ilerleyen saniyelerde tartışmaya dönüştü.

Kübra’nın ‘Ben bir insanın dış görünüşüne bakarak evinin ne halde olduğunu bilirim’ sözleri üzerine Betül’ün ‘Mesela ben de size bakınca boş bir ev ile karşılaşacağımızı tahmin etmiştik’ deyince ortalık karıştı!

Bir diğer yarışmacı ise ‘5 yıllık bir gelin evi’ deyip Kübra’nın yaşına dikkat çekince Kübra, yarışmada zarfların koyulduğu oy sandığını bir anda yere atıp fırlattı. daha sonra bağırarak yarışmayı terk etti. İşte yaşanan o ilginç anlar...

Kaynak: Haber Global TV

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır'dan Mardin'de Togg ile şehir turu Tekirdağ'da Sıla bebek ve Narin Güran protestosu Kilis'te sıkı denetim: Okullar bölgesi için yakın markaj Alevler pencerelerden taştı, mahallede panik yaşandı Camiden ayakkabı hırsızlığı güvenlik kamerasında Bilecik'te toplanmayan çöpler vatandaşları çileden çıkardı