Gece yarısı görüntülendi: Kimse ne yaptığını anlamadı!

Nevşehir'de bir kişinin arabasıyla sergilediği davranışlar anlaşılmadı. Güvenlik kamerasına kaydedilen anlarda ise, aracı ile bir iş yerinin camlarını kırmak istediği görüldü.

Son Güncelleme:

Edinilen bilgiye göre, 15 Temmuz Mahallesi 149. sokakta meydana gelen olayda B.U., aracıyla bir iş işyerine çarparak zarar verdi.

Yaklaşık bir yıl önce de B.U.; 15 Temmuz Mahallesi Zübeyde Hanım caddesi üzerinde bulunan aynı kişiye ait iş yerine de gece saatlerinde gelerek aracıyla işyerine zarar vermişti.

Güvenlik kameralarına yansıya olayda; ilk çarpmada iş yerinin camlarını kıramayan B.U.; daha sonra üç defa daha aracıyla geri geri işyerinin camına çarparak, dükkanın camını kırıp olay yerinden uzaklaştığı görülüyor.

Kaynak: İHA

Tavuklarla yetişen güvercinin kendini tavuk zannettiği anlar viral oldu Trabzon'da dolmuşçu ve öğrenci kavgasının başlama görüntüleri ortaya çıktı! Bünyamin Sürmeli uyardı, Türkiye'ye yeniden çöl tozu geliyor! 4 Kulakla doğan kedi Midas büyüdü TikTok Türkiye'de yasaklanacak mı? MAM-T atışı yapan AKSUNGUR SİHA'dan tam isabet