Gaziantep'te hastaya müdahale eden doktora saldırı anı kamerada

Gaziantep'te bir yakınlarını tedavi için hastaneye getiren 3 şahıs, hastaya müdahale eden doktoru darp etti. Şiddet anına dair görüntüler ortaya çıktı.

Son Güncelleme:

Olay, Şehitkamil ilçesinde bulunan 25 Aralık Devlet Hastanesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, acil servise hasta getiren ve ismi öğrenilemeyen 3 şahıs, bilinmeyen bir nedenle tartıştıkları Dr. Mustafa Karabaş’a saldırdı. Olay sırasında Dr. Karabaş tekme ve yumruklarla yaralandı.

Yaralı doktor tedavi altına alınırken, olay yerine gelen saldırgan 3 şahsın yakınları da acil servisi birbirine kattı. Olaya müdahale eden polis ekipleri, kalabalığı dağıttıktan sonra 3 saldırganı gözaltına aldı.

Hasta yakınlarının acil servisi birbirine kattığı ve doktorun üzerine yürüyüp, küfürler savurarak darp ettiği anlar hastanenin güvenlik kamerasına anbean yansıdı.

Kaynak: İHA

Eğlenceyle lüksü bir arada barındıran ünlü gemi ikinci kez Bodrum'a geldi Lüleburgaz'da şehir içi ulaşıma zammına tepki: Öğrencilerden alkışlı protesto Ordu'nun koruma altındaki doğal güzelliği turizme kazandırıldı Çiftçilerden çeltik ekimi için hazırlık: Susuz tarım da yapılacak 22 Mayıs, "Uluslararası Biyolojik Çeşitlilik" günü kutlanıyor Ankara'nın fırtına ve toz bulutuyla mücadelesi: Trafikte zor anlar