Galeria Sitesi'nin 1 bloğu yıkım sırasında böyle çöktü!

Diyarbakır'da, depremde ağır hasar alan ve 1 bloğu yıkılan Galeria Sitesi’nin kontrollü yıkımı sırasında C blok çöktü. O anlar kameraya yansıdı.

Son Güncelleme:

Yenişehir ilçesinde kentin ilk AVM'si olarak 1999'da hizmete giren, 4 katı alışveriş merkezi olup, 8 katı da 128 daireden oluşan 4 bloklu Galeria Sitesi'nin 1 bloğu, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ilkinde yıkıldı, 89 kişi yaşamını yitirdi, 22 kişi de yaralandı. Geride kalan 3 bloktan 1’i kontrollü şekilde yıkılan sitenin C bloğu da yıkım sırasında çöktü.

Çökme sonrası çevreyi toz bulutu kaplarken, olayda kimse yaralanmadı. O anlar kameraya yansırken, sitenin son bloğunun yıkımına yarın devam edilecek. 

Kaynak: DHA

Esenyurt’ta kozmetik mağazasından istediklerini alamayan kadınlar birbirine saldırdı Ünlü kozmetik mağazası indirime girdi, kavga ve izdiham çıktı Amasya'da sele kapılan kadın, taksici tarafından son anda kurtarıldı Dev çukura düşen sansar böyle kurtarıldı Giresun'un en renkli binasını görenler telefona sarılıyor Ankara'da bir sitede komşusunun saldırısına uğrayan çarşaflı kadın Haber Global'e konuştu