Futbolcu Ahmet Çalık'ın ölümünde çarpıcı iddia!

Konyasporlu futbolcu Ahmet Çalık, Ankara-Niğde otoyolunda geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetmesiyle son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Genç futbolcuyu hayattan koparak kazanın nedeniyle ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı.

Son Güncelleme:

Konyaspor'un başarılı defans oyuncusu Ahmet Çalık, nikah günü almak için önceki gün sabah saatlerinde Ankara'ya hareket etti. Çalık Ankara-Niğde otoyolunun Gölbaşı mevkiinde 09.00 sıralarında refüjü aşarak tarlaya uçtu. Taklalar atan araçtan Ahmet Çalık'ın cansız bedeni çıktı.

Genç oyuncunun emniyet kemerini takmadığı, ikaz sesini susturmak için de emniyet kemeri tokası taktığı iddia edildi.

Çalık'ı hayattan koparan kazanın ise yollarda oluşan 'Aquaplaning-Hydroplaning' yani su birikintisi nedeniyle meydana geldiği ileri sürüldü. 

Haber Global ekibi, bu iddiayı olay yerinde Güvenli Sürüş Uzmanı Sinan Çetin'e yöneltti. Çetin, yolda herhangi bir aquaplaning bulgusuna rastlamadığını söyledi. Uykusuzluk ihtimalini gündeme getirdi.

Yağışın ilk anında yol kaygan olur hız yapmayın uyarısı yapılır. Peki içinde bulunduğumuz mevsim koşullarını da dikkate alınırsa sürücüler böyle bir durumla karşılaştığında ne yapmalı?

 Sinan Çetin, şu yanıtı verdi: "Kesinlikle direksiyon iki elle sıkı sıkı tutulmalı... Tabii emniyet kemerinin ne olursa olsun takılı olması da çok önemli."

Kaynak: Haber Global TV

Sonraki Haber