FPV pilotunun çektiği görüntüleri izleyen vatandaşın korkusu güldürdü

Kastamonu'nun Pınarbaşı ilçesinde bulunan, dünyanın en derin ikinci kanyonu Valla'da uçuş yağan FPV pilotunun çektiği dron görüntülerini izleyen vatandaşın heyecanı görenleri gülümsetti.

Son Güncelleme:

Drone teknolojilerinin gelişmesi ile birlikte FPV kullanım oranı giderek artıyor. G1 FPV Pilot Rüstem Kara ve Erdem Sancak Kastamonu'nun Pınarbaşı ilçesinde bulunan, dünyanın en derin ikinci kanyonu olan Valla Kanyonunun doğal güzelliklerini görüntüledi.

FPV dronu gören bir vatandaş ise VR gözlüğü takıp görüntüleri izlemek istedi. Vatandaşın bu isteğini kırmayan ekip gözlüğü ona vererek çektikleri görüntüleri izlettirdi.

Gözlüğü taktığında düşmemek için yere oturan vatandaşın görüntüleri izlerken yanındaki arkadaşının ayağını sımsıkı tuttuğu anlar görüntülere yansıdı. Hızlı manevralar yaparak uçan dronun kanyona yüksekten bir anda dalış yaptığı anları izleyen vatandaşın “eyvah kapat” dediği anlar renkli görüntülere sahne oldu. 

Başakşehir'de babadan oğluna "test" dayağı: Kısa sürede çözdüğüne inanmadı 'Change-oto' yapan çeteye yönelik operasyonda 11 şüpheli adliyede Belediye başkanı ve oğlundan husumetlilerine meydan dayağı Kaşla göz arası hırsızlık: Emekli vatandaşın 7 bin lirasına göz diktiler Düşen uçakta hayatını kaybeden Emir Gülal Nalcı son yolculuğuna uğurlandı Taksi şoförüyle yolcu kavga etti, “polis çağırın, yardım edin”