FETÖ elebaşı Gülen’in ölümüne böyle sevindi

Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde esnaf, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Fetullah Gülen’in ölümü sebebiyle lokantasında bedava tatlı dağıttı.

Son Güncelleme:

İsmail Özdemir isimli lokanta sahibi, ABD’nin Pensilvanya eyaletinde yaşayan FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’in sosyal medyadan ölüm haberini öğrendi. Haberden emin olmayan Özdemir, televizyonda da aynı haberi görünce hain örgüt liderinin ölümünün şerefine lokantasında bedava Kemalpaşa tatlısı dağıtmaya karar verdi.

Özdemir, “Sabahleyin sosyal medyada gezinirken FETÖ’nün öldüğüne dair haberler gördüm. Ustaya bu haber doğruysa kutlamak için tatlı dağıtacağımı söyledim. Haber televizyon kanallarında da çıkınca sözümüzü de tutmuş olduk. Bu hain teröristin ölümünü kutluyoruz. Bu hainin ölümünü bugüne özel kutlayacağız” dedi.

Kar bastırınca yayladan mezraya 3 günde ulaştılar Arazide dolaşan 2 kurt böyle görüntülendi Hortumdan kana kana su içen kirpinin sevimli halleri gülümsetti Z kuşağı çalışmıyor mu? Dağ keçileri ve yavruları yakından görüntülendi Kamyonet ile otomobil çarpıştı! O anlar kamerada