FETÖ elebaşı Gülen hakkında yeni iddialar: "Terör elebaşının izni olmadan konut değişikliği yapıldı"

FETÖ ve elebaşı Fethullah Gülen hakkında her geçen gün yeni iddialar gündeme geliyor. Son iddialar, FETÖ'den kopan eski örgüt üyelerinin kurucusu olduğu sitede ortaya atıldı. Gülen'in konut değişikliğinin kendi iradesi dışında gerçekleştiği belirtildi.

Son Güncelleme:

Terör örgütü elebaşı Fethullah Gülen hakkında her geçen gün yeni bir iddia ayyuka çıkıyor. Son iddianın sahibi ise “f-watch.net” internet sitesi oldu. Sitede Fethullah Gülen’in yeni ikametgahının fotoğrafları ve adresi paylaşıldı. Konu ile ilgili haberde, nisan ayından bu yana bunama dahil ciddi sağlık sorunları yaşayan Fethullah Gülen’in rızası olmadan yapılan adres değişikliğine, FETÖ yönetiminin karar verdiği vurgulandı.

İddialara göre eylemi gerçekleştiren isim, birçok karanlık olayın olağan şüphelisi Cevdet Türkyolu. Gülen'in kişisel bakımından sorumlu Türkyolu'nun yanı sıra, 15 Temmuz Darbe Girişimi'nin baş aktörlerinden Mustafa Özcan'ın da değişimin planlayıcısı olduğu belirtiliyor. FETÖ elebaşının yeni taşındığı evin bir milyon dolar değerinde olduğu ve Cevdet Türkyolu ile çocuklarının sahibi olduğu bir şirket tarafından satın alındığı kaydediliyor.

Sitede başka iddialar da var. Ön plana çıkan isim yine Cevdet Türkyolu. Kendisinin örgütten para almadığını iddia etmesine karşılık örgüt içi yapılanmada elde ettiği meblağlarla milyonlarca dolarlık mülk satın aldığına dikkat çekiliyor. İddiaları gündeme getiren internet sitesi, 2021 yılında FETÖ içindeki kirli ilişki ağına şahitlik ederek ayrılan eski üyeler tarafından kuruldu. Bu grupta yer alan kişiler, FETÖ'nün faaliyet gösterdiği her ülke için tehdit olduğuna işaret ediyor.

Elazığ'da dağ keçileri sürü halinde görüntülendi Otluk alanda yangın: Ekipler zor anlar yaşadı Beylikdüzü'nde bıçaklı kavga: O anlar kamerada Ankara Barosu Genel Kurulu'nda kavga Isparta'daki gizemli yol! Vatandaşlar deneme yapmak için araçlarıyla oraya gidiyor Çayda 4. sürgün: Üreticilerin yüzü güldü