Fethiye'de skandal görüntüler! O anları böyle kaydettiler

Muğla'nın Fethiye ilçesinde yüzüstü yatıp, kasksız olarak motosiklet kullanarak trafiği tehlikeye düşüren gence 9 bin 563 TL ceza kesildi.

Son Güncelleme:

Karaçulha Mahallesi çevre yolu üzerinde bir motosikletlinin yatar şekilde ilerlediğini gören bir vatandaş, o anları saniye saniye görüntüledi. Tehlikeli hareketler sergileyen motosiklet sürücüsü, motosikleti trafik ışıklarına kadar yaklaşık 1 kilometre boyunca yatar vaziyette ölüme meydan okuyarak kullandı.

Görüntüleri izleyen Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Büro Amirliği ekipleri, sürücüyü yakalamak için harekete geçti. Kısa sürede yakalanan 17 yaşındaki O.K.’ye 9 bin 563 TL ceza kesilerek, motosikleti bağlandı.

Kaynak: İHA

Dışişleri Bakanı Fidan, Somali Cumhurbaşkanı Mahmud ile görüştü Bayram harçlığı dağıtılacağını duyan sıraya girdi, 18 yıllık gelenek bozulmadı Mavi ile yeşilin buluştuğu yer bayramda yamaç paraşütü tutkunlarını ağırlıyor Vefat eden köpeği özleyen kedi onun resmine dakikalarca böyle dokundu Gaziantep'te mide bulandıran görüntüler! Menekşe Plajı'ndaki yoğunluk havadan görüntülendi