Fenerbahçeli yıldızın acı günü

Fenerbahçe'nin milli futbolcusu Umut Nayir'in eşi Enfal Diner, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda 16 haftalık bebeklerini kaybettiklerini duyurdu.

Son Güncelleme:

Fenerbahçe'nin milli futbolcusu Umut Nayir'in 16 haftalık bebeği kalbinin durması sonucu hayatını kaybetti. 

Umut Nayir'in eşi Enfal Diner, kişisel sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Dün doktor kontrolüne gittiğimizde 16 haftalık bebeğimizin kalbinin durduğunu öğrendik. Bugün vedalaştık kızımızla. Bize ve acımıza saygı gösterip gereken hassasiyeti göstermenizi umuyoruz" ifadelerini kullanarak acı haberi duyurdu.

Fenerbahçe Kulübü, 16 haftalık bebeklerini kaybeden Umut Nayir ve eşi Eşi Enfal Diner Nayir için başsağlığı mesajı yayınladı.

Fenerbahçe'nin milli oyuncusu Umut Nayir ve eşi Enfal Diner Nayir'in 16 haftalık bebeklerinin anne karnında kalbi durduğu açıklandı. Konuyla ilgili sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, "Oyuncularımızdan Umut Nayir ve değerli eşi Enfal Diner Nayir’in 16 haftalık bebeklerinin vefat haberini üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Oyuncumuza ve ailesine başsağlığı dileriz" denildi.

BEŞİKTAŞ'TAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş da bir dönem Siyah-beyazlı formayı giyen eski futbolcusuna başsağlığı diledi. Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Eski futbolcumuz Umut Nayir ile eşi Enfal Nayir’in 16 haftalık bebeklerini kaybettiklerini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Umut-Enfal Nayir çiftine başsağlığı dileriz."

FENERBAHÇE, SPARTAK TRNAVA MAÇINA HAZIR

UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubu 6. ve son hafta maçında yarın Slovakya'nın Spartak Trnava ekibini konuk edecek Fenerbahçe, hazırlıklarını tamamladı.

Sarı-lacivertliler sakatlıkları bulunan Rodrigo Becao ile Miha Zajc dışında tüm oyuncular antrenmanda yer aldı.

İdmanın basına kapalı bölümünde ise Spartak Trnava müsabakasının taktiği üzerinde çalışıldığı öğrenildi.

Kaynak: Haber Global TV

Sonraki Haber