Fayans ve derz araları yeni yapılmış gibi parlayacak! Bembeyaz fayans ve derz araları için bu yöntemi kullanmak yetecek

Temizlikte doğal yöntemler kullanmak hem daha ekonomik hem de daha pratik bir temizlik süreci sağlar. Temizlikte kullanılan doğal yöntemler doğal temizlik ürünleri ile karşımıza çıkıyor. Karbonat ve limon karışımı ile fayans ve derz aralarını kolayca temizleyebilirsiniz. 

Kendi başlarına etkili temizlik ürünleri sayılan karbonat ve limon bir arada kullanıldığında Temizliğin daha ekonomik ve daha pratik şekilde gerçekleştirilmesine yardımcı olan bu doğal karışım karbonatın doğal beyazlatıcı özelliği ve limonun içerdiği güçlü asidik özellik sayesinde fayans ve derz aralarını kolayca temizlemeye yardımcı olur. 

Limon ve karbonat ile fayans temizliği gerçekleştirmek için yarım limonun suyunu bir kaba sıkın. Ardından üzerine karbonat ilave edin. Karbonat ekledikçe karıştırın ve bir macun kıvamı elde edene dek karbonat eklemeye devam edin. Elde ettiğiniz macunu bir diş fırçası yardımı ile derz aralarını uygulayın. Etki etmesi için 15 dakika kadar bekledikten sonra su ile macunu fayans ve derz aralarından temizleyebilirsiniz.