Fatih'te trafik ışıklarına uymayan yayaya çarpan motosiklet kamerada

Fatih'te trafik ışıklarının bulunduğu noktada, karşı şeride geçmek için aniden yola çıkan bir kişiye motosiklet çarptı. Yoldan geçen bir otomobilin araç kamerasına yansıyan kazada, yayanın yanı sıra motosiklette bulunan 2 kişi yaralandı.

Son Güncelleme:

Kaza, dün gece 23.30 sıralarında Turgut Özal Millet Caddesi üzerinde yaşandı. Cadde üzerinde ilerleyen motosiklet, trafik ışıklarının bulunduğu noktada karşı şeride geçmek için yola çıkan bir kişiye çarptı. Kazada, motosikletin çarptığı yaya ve motosiklette bulunan 2 kişi yola savrularak yaralandı. Bu sırada kaza yapan motosikletin arkasından gelen otomobil, son anda durdu. Kaza anı da bu otomobilin kamerasına saniye saniye yansıdı. 

Kaynak: DHA

Akkuyu NGS çalışanlarından örnek etkinlik: Yaşam alanlarını temizlediler Köpek sürüsünün saldırısında hayatını kaybetmişti, gözyaşlarıyla defnedildi Harçlıklarıyla aldıkları uçurtmalarla gökyüzünü süslediler Yağışa dayanmayan istinat duvarı çöktü: Çalışma başlatıldı Vali sosyal medya hesabından "İyi ki varsınız" notuyla paylaştı: Yavru sincaplara şefkat eli Otobüs kabusu yaşattı: Girdiği yerde alev aldı