Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ndeki feci kazanın görüntüleri ortaya çıktı!

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde 4 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasının güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

Son Güncelleme:

Salı günü saat 00.00 sıralarında meydana gelen kazada, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü üzeri Edirne istikametinde iddiaya göre, lastiği patlayan otomobilin sürücüsü köprü üzerinde durdu. Bu sırada arkadan gelen araçlar dura Otomobillerden biri köprü üzerinde yan yatarken, diğeri de korkulukları aşarak köprü balkonuna düştü. Balkona düşen otomobilde ise yangın çıktı. Alev alan otomobili çevredekiler ve polis ekipleri yangın tüpüyle müdahale ederek söndürdü.

Kazada 3 kişi yaralandı. Yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinden geçen 2 sağlık görevlisi yaptı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ve polis ekipleri köprüde başka kazaların yaşanmaması için önlem aldı.

FECİ KAZA ANININ GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

Kazanın güvenlik kamerası ortaya çıktı. Görüntülerde köprü üzerinde duran otomobile arkadan gelen araçların çarparak savrulduğu görülüyor. Çarpışmanın ardından savrulan otomobil ise bariyeri aşarak alev alıyor.

Kaynak: DHA

Prefabrik iş yeri alevlere teslim oldu Motosikletli çiftin kavgası kamerada Bir ömür için "evet" dediler: Haber Global ailesinin mutlu günü Kurum "Öyle bir tesis ki; eşi benzeri yok" diyerek duyurmuştu: Bugün Erdoğan'ın katılımıyla açılıyor Rize'de "Böyle yıkım olur mu" dedirten görüntü: Vatandaşın gözünden kaçmadı Boğazda yoğun sis: Sabah saatlerine etkili oldu, İstanbul'u görünmez yaptı