Fareyi yemek isterken kendini ısıran yılan, fareyi de şaşırttı

Fareyi yiyemeyip kendini ısırıp kendine dolanan yılanın görüntüleri viral oldu.

Son Güncelleme:

Sosyal medyada paylaşılan yılanın görüntüleri ilgi odağı oldu. Fareyi yemesi beklenirken kendini ısıran yılan bir de kendine dolandı o anlarda fare de şaşırdı. İşte o görüntüler...

FARELER HAKKINDA BİLGİLER

Fareler, Rodentia takımına ait küçük memelilerdir ve dünya genelinde birçok farklı türü bulunmaktadır. 

Fareler genellikle küçük, uzun kuyruklu ve iri kulaklıdır. Vücut yapıları genellikle ince ve çeviktir. Renkleri, türlerine ve yaşadıkları çevreye bağlı olarak değişebilir.

Ev fareleri (Mus musculus) ve kara fareler (Rattus norvegicus) dünyanın çeşitli bölgelerinde en yaygın fare türlerindendir. Ancak, doğada birçok farklı fare türü bulunmaktadır.

Fareler genellikle otçul olup, tohumlar, meyveler, sebzeler, böcekler, küçük omurgasızlar ve hatta bazen diğer küçük memelilerle beslenirler.

Fareler, hızlı bir şekilde üreyen hayvanlardır. Bir dişi fare yılda birkaç kez doğurabilir ve bir tek doğumda birkaç yavru sahibi olabilir.

Fareler, geniş bir habitat yelpazesinde yaşayabilirler. Şehirlerden ormanlara, çayırlardan çiftliklere kadar birçok farklı ortamda bulunabilirler.

Bazı fare türleri, tarım ürünlerine, depolanan gıdalara ve evlerdeki malzemelere zarar verebilirler. Ayrıca, fareler hastalık taşıyıcıları olarak da bilinirler.

Bazı fare türleri, evcil hayvan olarak beslenebilir. Ancak, evcil fare beslemek isteyenlerin uygun bakım ve beslenme konusunda bilgi sahibi olmaları önemlidir.

Fareler, tıp ve biyoloji gibi birçok araştırma alanında kullanılan önemli bir model organizma olarak kabul edilir. Bu, farelerin genetik benzerlikleri ve çabuk üreme yetenekleri nedeniyle gerçekleşir.

Fareler, dünya genelinde hem doğal habitatlarda hem de insan etkileşiminde bulundukları birçok farklı ortamda yaşayan ve çeşitli ekolojik rolleri olan önemli memelilerdir.

Adliye çıkışı iki taraf arasında kavga Yer Sivas: Yolda gördüğü tilkiyi elleriyle besledi Şarampole yuvarlanan minibüsteki minik kazazedeye özel ilgi Giresun'da denizde korkutan hortum! Yer Erzurum: Mağazadan çanta hırsızlığı kamerada Yaz bitti, Erciyes'te mevsimin ilk karı görüldü