Faciaya ramak kalmıştı: Alev alan tüpün patlaması önlendi

Kars’ta bir evde yemek yapmak için yakılan piknik tüpü alev aldı. Alev alan piknik tüpünü itfaiye ekipleri, patlamak üzereyken tüpü dışarıya çıkartarak faciayı önledi.

Son Güncelleme:

Kars merkez Paşacayır Mahallesi’nde ikametgah eden ve ismi öğrenilemeyen bir vatandaş yemek yapmak için piknik tüpünü yaktı. Bir anda tüp alev alarak yanmaya başladı. Olay yerine itfaiye ekipleri çağrıldı. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri, alev alev yanan tüpü kaparak dışarıya çıktı. Tüpün üzerini bezle kapatarak söndürdü. Maddi hasarın yaşanmadığı yangında tüpün patlamasını önleyen itfaiye ekipleri olası bir faciayı da önlemiş oldu. O anlar ise anbean cep telefonuyla kaydedildi.

Azerbaycan'dan Çukurca'ya vatan nöbeti: "Türk bayrağının olduğu her yer vatan" Sıcaktan bunalan çocuklardan ilginç yöntem: Çamurlu suda serinlediler Bayram tatili bitti, sahiller onlara kaldı Restorasyonu devam eden tarihi garda son durum: Yeni hali göz kamaştıracak Yavru kedilerin süt içme mücadelesi kamerada: "Bir biberon uğruna..." AVM'de kız kardeşlere çirkin saldırı! Sipariş tepkisini üzerine alınınca...