Evin yeni üyesi bebeği kıskanan kedi sahibini paylaşmayınca çözümü böyle buldu

Evin yeni üyesi bebek babasının kucağında keyif yaparken, ondan önce el üstünde tutulan kedi bu durumu kıskandı. Bakın bu durum için çözümü nasıl buldu...

Son Güncelleme:

Evin yeni üyesi bebeği kıskanan kedinin yaptıkları sosyal medyada izleyen herkesi gülümsetti. Sevimli kedi bebeğin yanına kıvrılarak sahibinin kucağında yer almayı tercih etti. Görüntüler izlenme rekoru kırdı.

KEDİLER KISKANIR MI?

Kedilerde "kıskançlık" gibi karmaşık duyguların varlığı konusunda bilimsel bir çalışma yoktur. Ancak, bazı davranışlar kıskançlık gibi algılanabilir.

Kediler, sahiplerine bağlılık gösterebilir ve dikkat çekmek için çeşitli davranışlarda bulunabilirler. Ancak, bu davranışlar genellikle sahibin ilgisini çekmek veya ihtiyaçlarını ifade etmek amacıyla yapılır. Kıskançlık gibi karmaşık insan duygularını kesin olarak tanımlamak, hayvan davranışları konusunda spekülasyona yol açabilir.

Eğer bir kedi sahibinin başka bir canlıya (insan veya başka bir hayvan) daha fazla dikkat gösterildiğini hissederse, bu durumda çeşitli tepkiler gösterebilir. Örneğin, ilgisizlik, dikkat çekici davranışlar, miyavlama veya huzursuzluk gibi davranış değişiklikleri sergileyebilir. Bu davranışlar, kedinin ihtiyaçlarını ifade etme ve ilgi çekme çabaları olarak değerlendirilebilir.

Her kedinin kişiliği farklıdır ve bu nedenle bu tür davranışları anlamak için genel kurallar belirlemek zordur. Sahip olduğunuz kedinin davranışlarını anlamak için onun dilini (vücut dili, miyavlamaları, tepkileri vb.) gözlemlemek önemlidir. Kedilerin bazı davranışları, kendilerine özgü kişilikleri ve tercihleri doğrultusunda anlaşılmalıdır.

Adliye çıkışı iki taraf arasında kavga Yer Sivas: Yolda gördüğü tilkiyi elleriyle besledi Şarampole yuvarlanan minibüsteki minik kazazedeye özel ilgi Giresun'da denizde korkutan hortum! Yer Erzurum: Mağazadan çanta hırsızlığı kamerada Yaz bitti, Erciyes'te mevsimin ilk karı görüldü